Tips

Inspiration för dig som hyr ut på Airbnb

Tillhör du dem som hyr ut på Airbnb? I Netflix-serien “Stay Here” får du både inspiration och bra tips på hur du skapar den bästa möjliga upplevelsen för dina gäster. Allt från service till inredning och marknadsföring.

Att hyra ut en lägenhet, ett hus, en gäststuga eller andra ställen man kan bo på är ett vanligt sätt att tjäna lite extra pengar. Tjänster som Airbnb har gjort detta enklare och mer tillgängligt. Men det går givetvis bra att använda sig av andra tjänster också. Ska man hyra ut under en längre period är exempelvis Blocket ett populärt ställe att annonsera på.

Här på Sidoprojekt.nu har vi gjort inlägg med kalkyler på såväl att hyra ut en lägenhet som att hyra ut en gäststuga. Kolla gärna in dessa för en liten mer utförlig genomgång av respektive affärsidé.

Om man tillhör dem som hyr ut på Airbnb och andra tjänster så kan det ju vara bra att få lite tips och inspiration kring vad man ska tänka på och hur man kan skapa en riktigt bra upplevelse för sina gäster. Allt från vilka priser man ska ta till hur man kan göra det där lilla extra med servicen.  Eller till och med skapa så kallade “Instagram moments”.

Just precis detta får man i Netflix-serien “Stay Here”. Allt från inredning till marknadsföring behandlas, och dessutom är det riktigt spännande och roliga fastigheter de jobbar med. Samtidigt så är det relativt vanliga fastigheter som erbjuder relativt stor igenkänningsfaktor. Till skillnad från många liknande serier där allt är superlyxigt och inte avsett för andra än de väldigt rika.

Kika in trailern i klippet nedan.