Tips

PB-Surveys: Tjäna pengar online genom panelundersökningar

Vi fick ett tips från bloggaren Pappa Betalar? (PB?) om hans nya panelsida PB-Surveys. PB-surveys startades i september 2021 med målet att vara den panelsida som ger bäst betalt till sina användare. PB? har bloggat om privatekonomi och investeringar under några år och har själv varit en flitig användare av panelundersökningar.

Panelundersökningar på nätet är ett vanligt sätt att tjäna lite extra pengar när man har lite tid över. Det som gör dem populära är att det är väldigt flexibelt. Eftersom det görs online behöver man inte vara på plats någonstans utan kan göra dem hemma eller medan man väntar på bussen. Det finns heller inga krav på hur mycket eller hur länge man behöver arbeta och man kan göra det i sitt eget tempo. Det enda man behöver är en dator eller en smartphone, plus lite tid.

Vi ställde några frågor till PB? om hans nya sajt.

Hur mycket kan man tjäna på panelundersökningar?

“Det kan vara svårt att svara på. Varje undersökning du avslutat kommer ge dig en mindre summa pengar. Undersökningarna tar vanligtvis 2-30 minuter och betalningarna varierar från någon krona till betydligt mer.”

Varför ska man välja PB-Surveys?

“Tanken med PB-Surveys är att ge dig så många undersökningar som möjligt till högsta möjliga utbetalning. PB-Surveys ska helt enkelt vara den sidan där du får mest pengar av att svara på panelundersökningar.”

Kika in PB-Surveys här.