Tips

7 bra sajter för inspiration om sidoinkomster och företagande

Inspiration och idéer får man aldrig för mycket av! Vi listar 7 bra sajter för inspiration om sidoinkomster som du kan kika in.

Driva Eget

Sajten som riktar sig till dig som vill starta, eller driver, ett eget företag. Här hittar du massor av tips, inspiration och nyttig information.

CNBC Make It / Side Hustles

CNBC är en av de största tv-kanalerna för affärsnyheter i USA. På undersektionen Make it på deras sajt så hittar man en hel del om side hustles – alltså sidoinkomster.

Placera

Placera är en redaktionell sajt med fokus på investeringar som drivs av nätmäklaren Avanza. Även om fokus i första hand är på aktier och fonder så går det att ta med sig en hel del kunskap om affärsmodeller och annat från deras bolagsanalyser.

Side Hustle Nation

Här finns all möjlig inspiration om sidoinkomster som du kan tänka dig. Idéer, statistik och mycket mer!

Breakit

Svensk nyhetssajt om techbolag och startups där man kan inspireras av alla nya entreprenörer som har gjort verklighet av sina affärsidéer. Har även en podcast som är värd att kolla in.

Entrepreneur.com

Amerikansk entreprenörs-sajt som även har en hel del tips och innehåll om side hustles.

Ung Privatekonomi

Ung Privatekonomi utbildar ungdomar om pengar och investeringar. Initiativtagare är en rad aktörer inom den svenska finanssektorn. På sajten finns en hel del  material tillgängligt på ett för målgruppen lättillgängligt sätt i form av blogginlägg och listor.

Harvard Business Review

I första hand mer high level-ämnen och inte så mycket om side hustles. Men om man är intresserad av företagande, affärsutveckling och ledarskap i allmänhet så finns det mycket intressant att läsa här.

Har du tips på fler sajter med bra inspiration om sidoinkomster? Kommentera gärna!